Att få ett standardkök att se platsbyggt ut

Som rubriken avslöjar har helgen till stor del handlat om att få våra väldigt standard köksstommar att ge en mer platsbyggd känsla. För att få till det har vi för det första valt att inte någonstans ha den traditionella uppsättningen underskåp - bänkskiva - mellanrum - överskåp. Utan vi har antingen höga skåp från golv till tak (nästan) eller bara underskåp. 

På det har vi sedan flyttat flera av golvsocklarna så att de går i linje med skåpet och inte en decimeter innanför. Mellan skåpstommarnas övre kant och upp mot tak har vi satt täcksidor. Utanpå både golvsocklar och "tak-täcksidor" har vi sedan satt golv- respektive taklister. Dessa ska såklart målas vita, men det har vi inte hunnit än. Men vi är väldigt nöjda med resultatet hittills :) 

På första bilden har inte golvlisten kommit på plats än och sittbänken som binder på tredje bilden är inte klar. Skåpen på första bilden är två överskåp ställda på varandra. 

(null)

(null)

Sittbänken på plats och till vänster skymtas golvlisten som fattades på första dagen. 
(null)

Ännu en lång dag och helg för den delen, till ända. Jag är jättenöjd med resultatet av helgens nedlagda timmar som vi fick ihop till ca 33,5 stycken totalt :)