Fler timmar på dygnet efterlyses!

Ikväll sladdade jag in hemma igen strax efter 22 och har ändå bara hunnit rida en häst. Dagens timmar räcker helt klart inte till! I morse klev jag utanför dörren vid strax efter sju och sedan dess har det gått i ett. Egentligen är det ju så jag vill ha det, men jag hade gärna hunnit rida Batman med :)
 
Men jag hann i alla fall ta med Sunlight till ridhuset för en välbehövd genomkörare. Vi behöver ridhuset för att kunna fokucera ordentligt eftersom Sun lätt taggar till lite extra utomhus, speciellt nu när det börjar bli mörkt på kvällarna. Tyvärr saknades den där riktigt fina känslan idag och vi fick inte riktigt ihop oss. Han tenderade faktiskt åt fyrtaktig galopp vid flera tillfällen idag. Jag försökte verkligen rida takten och aktionen, men det blev inte så snärtigt och alert som jag hade velat. Kanske vill Sunlight göra något annat än dressyr ett par dagar? Eller så var han bara lite trött idag...
 
Vi har däremot börjat med vår nya vana att han ska få mat och vatten direkt efter träningen (självklart efter en ordentlig avskrittning och innan vi börjar åka hemåt). Jag glömde tyvärr den nyinköpta transportkrubban hemma så det fick bli en hink ikväll, men vanan är igång i alla fall, nu hoppas jag på att den ger resultat :)
 
styrketräning för häst