Sunlight är såld

Eller nästan i alla fall. Kontrakt är skrivet, han är besiktigad utan problem och jag har fått en handpenning på honom. Nu bor han kvar hemma ytterligare ca 3 veckor innan jag kör ner honom till hans nya hem.

Visst känns det jobbigt på massor av sätt, men samtidigt så är jag otroligt glad för jag tycker verkligen att jag har fått tag på bästa möjliga familj åt honom. Han ska få följa med en tjej till ett ridsportsgymnasium och de kommer ha massor av hjälp av tränare och kunnigt folk. Dessutom är både tjejen och hennes familj supergulliga och verkar väldigt noggranna och omtänksamma. Så bra det bara kan bli med andra ord. För mig betyder det en betydligt lindrad ångest över att behöva sälja honom :)

Ikväll njöt vi av en lugn tur på byn tillsammans, bara harmoni och umgänge. Och lite skänkelvikningar, öppna och sluta i skritt för mjukhetens skull. Han är ju min ett tag till och jag skulle aldrig drömma om att ändra mitt sätt att ta hand om honom under den här tiden! Däremot ska han snart få ett par veckors vila så att han orkar med träningarna till hösten :)