Dressyr i skogen

Kvällens pass blev en uteritt med dressyrprofil. Sunlight har mycket lättare för slutor ute i skogen, så jag passade på att böja igenom åt båda sidor. Mest i skritt eftersom de flesta av vägarna är riktigt hårda nu. Där vi hittade mjukare skogsvägar passade vi på att trava och galoppera lite. Vi gjorde övergångar skritt-galopp-skritt och jag fokuserade på att hålla igång aktionen ändå in i skritter, för att undvika att han dyker i övergånger till skritt. Det gick faktiskt riktigt bra, även om jag misstänker att en del kom gratis av ute-i-skogen-energin :)
 
Sen fortsätter jag att tänka massor på min sits varje gång jag rider. Den ska blir bättre, mycket bättre! Jag stämmer också hela tiden av känslan och följsamheten i mig och hästen. Kanske så att det blir överanalyserat :)
 
Lägger in en bild på Parzival från i lördags, där kan vi snacka om en häst som har allt! Mjukhet, spänst, styrka, allt ser så lätt ut! Utom kanske prisutdelningarna, men dem verkar han slippa helt och håller nu för tiden, för då byttes han mot en liten vit häst. Men otroligt inspirerande och kul att se honom på banan! Det var länge sedan jag såg honom live och han levde upp till minnena och förväntningarna :)