Mycket har hänt & Amazon utvecklas

Stallplanerna är i full gång. Just nu väntar vi på ritningar, som vi sedan ska se över en gång och sedan är det dags att skicka in för bygglov. Så får vi hoppas på en snabb och smidig process :) 

Även lösdriften planeras och jag försöker få till ritningarna för bygglovet själv. Sedan kommer förhoppningsvis allt ta en himla fart helt plötsligt :) ridbana, stängsling av de permanenta hagarna, uppfräschning av gårdens diken och sen rivning. Men innan vi är där har vi troligen hunnit få en liten fölunge här på Wästergård. Diane är rejält rund om magen nu så det är helt klart att något (någon) växer där inne. Nu håller vi tummarna för en frisk och fin fölunge. Och kanske har vi jackpot-tur och får ett sto. Fingers crossed!

Amazon har tränat på sen sist och nu har vi travat uppsuttet tre gånger. Vi har hunnit med en löshoppning till och tekniken tar sig. Sedan visade det sig att vi har problem att få galopp när vi vill, så det får vi träna på. Vi har också fått värdefull träning i hur man visar för hand, för där är jag total-rookie. 

(null)