Dags för en uppdatering

Nu är Diane och lille Novak som vi kallar honom hemma igen. Vi hämtade dem igår kväll efter att Diane blivit konstaterad dräktig på 40 dygn med Totilas. Så nu håller vi tummarna för att resten av resan går bra och att det tittar ut ett friskt föl i juni nästa år. 

När det kommer till ridbanan är vi nästan klara nu. Vi inväntar nästa vecka för att kanske toppa upp med mer sand. Men innan dess harvar och sladdar vi järnet för att få ytan som vi vill ha den, jämn och lagom mjuk/hård. Peppar, peppar, men det verkar inte som att vi kommer lida av en för mjuk bana, vilket var min största rädsla. 

Sedan inväntar vi att inkoppling av vår belysning börjar. Det är ganska mörkt på kvällarna så det känns efterlängtat nu. 

I övrigt börjar baksidan ta form riktigt bra och vi har nya gångar/vägar runt ridbanan och till hagarna. Det är en väldigt skön känsla såhär inför höstens leriga säsong. 

Vår nya lösdrift dröjer lite till som det verkar, så vi får nog vara beredda på att låta hästarna bo i den gamla någon månad först. Synd, men inte mycket att göra åt. 

I veckan kommer också fasad och fönster till huset så helgen kommer att bli långt ifrån lugn vad det verkar :) förhoppningsvis kan jag lägga upp lite bilder på det. 

Just ja, Amazon ska på dräktighetskontroll på fredag också. Håll tummarna! 

(null)