Bygga hagar och hämta hem halm till fölet

Visst finns det massor att göra på en gård, speciellt en som sakta förvandlas till hästgård. 

Idag har vi hämtat tre balar halm. Tur att man har en så grym svärfar som hängde med och körde en bal på sitt släp så att vi slapp köra Österfärnebo tur och retur två gånger ikväll. Så nu kära lilla fölis i magen på Diane, nu har vi mycket att bädda med åt dig. Så snälla, snälla se till att kika ut snart! Det vore så fruktansvärt roligt! Samtidigt som det förstås är lite nervöst för att man är rädd att något kan gå fel antingen med fölis eller mamma drottningen eller, hemska tanke,  med båda. Men men, det ligger tack och lov inte i mina tur att oroa mig för mycket eller länge, så mest längtar jag bara efter att få se hur den ser ut och om det är ett litet sto eller en liten hingst som bakas där inne. 

Till helgen ska vi stolpa vidare. Kanske kan vi till och med få upp lite tråd då! Himmel vad sakta det går för oss med hagbyggandet. Men det blir säkert väldigt bra när det väl är klart. Då får vi se hur våra platsstolpar fungerar. Hittills vet jag bara att det är ganska segt att skruva i vanliga isolatorer i dem. Bandisolatorerna gick mycket lättare för dem fäster man med vanlig skruv. Men de är också mycket dyrare och eftersom vi bestämt oss för att alla hagar ska ha två band överst och en tråd underst så får vi allt glatt skruva i de handskmördande runda isolatorerna också. 

Idag vart det också en tur till både Prinsen och Batman. Söta killar det där! Även om Prinsen just nu är stor och gänglig och lite vildvuxen i både kropp och man :) 

(null)