The never ending weekend

Den här helgen har varit lång, riktigt lång. Dessutom vill den inte riktigt släppa taget utan pågår liksom fortfarande. Vi har kånkat, burit, sorterat, slängt, packat, kånkar lite mer... ja, ni förstår. Summan av det hela är tveklöst att vi totalt missbedömt två saker. Ett: hur lång tid det tar att flytta. Två: hur kolossalt mycket saker vi har. Kolossalt mycket alltså! Nu har vi några färre och ännu färre ska det bli. Över en rulle svarta sopsäckar fyllda med diverse har vi slängt. Mycket har märkts upp för färd till röda korset, men dit har vi inte hunnit åka än. Mer ska städas bort allt eftersom vi packar upp. Det är bra att vi har en container på gården. Imorgon ska jag ringa och beställa tömning av den så att vi kan slänga mer. 

Det är faktiskt (om man bortser från tidspressen) riktigt skönt att få ett tillfälle att verkligen rensa bland allt vi har. Jag hoppas att det ska resultera i att det här huset känns lättare att hålla ordning i. 

Så var står vi just nu? En tung hylla finns kvar i vårt gamla hus. Garaget måste tömmas och en del saker utomhus måste hämtas. Vi kommer att behöva de två kvällar vi har kvar tills nycklarna ska lämnas över. Bor gör vi sedan i lördags kväll i vårt nya hus och det är en av de saker som också känns riktigt, riktigt bra. Hemma på gården, till slut. 

Jag ska se till att uppdatera hur det gått för oss :)